Două dintre coborârile în Arad de pe autostrada Nădlac-Arad-Timișoara sunt închise începând de joi de la ora 21:00. Măsura a fost luată pentru a se asigura culoarul de deplasare în siguranță a convoaielor cu cetățeni care sosesc în țară din statele europene confirmate cu un risc major de infectare cu COVID-19, a anunat DRDP Timișoara.

 „Este blocat accesul pe bretelele de coborâre de pe Autostrada A1 sensul de mers Nădlac – Deva în nodurile rutiere de la km 545+936 (Aeroport Arad) și la km 538+036 (Zădăreni). Măsura a fost luată cu acordul conducerii MAI și CNAIR și a fost aprobată de Prefectul județului Arad, pentru a se asigura culoarul de deplasare în siguranță a convoaielor cu cetățeni care sosesc în țară din statele europene confirmate cu un risc major de infectare cu COVID-19}, se arată într-un comunicat la Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara..

Conducătorii auto sunt sfătuiță să respecte semnalizarea instituiă temporar, să reducă viteza în zonele respective şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.

Articolul precedentPovestea complicată a unui bolnav de coronavirus, decedat în Timiș
Articolul următorȘefa DSP Timiș: Trebuie să recunoaștem că suntem depășiți de situație