O femeie în vârstă de 33 de ani a sărit de la etajul zece al unui bloc turn situat pe bulevardul Dâmbovița din Timișoara. Ea s-a aruncat în gol împreună cu cei doi copii: un băiețel de trei ani și o fetiță de șase ani. 

” În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 03.05.2022, ora 09:46, am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor la 3 victime inconștiente.
La locul evenimentului s-au deplasat următoarele forțe si mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara:
 o autospecială de primă intervenție și comandă A200,
 o ambulanță SMURD tip C cu medic, 
 o ambulanță SMURD tip B,
 o motocicletă SMURD 
*7 subofițeri.
La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical” au transmis reprezentanții ISU Banat.

UPDATE1: În ciuda eforturilor medicilor, fetița a murit. 

UPDATE2: Din datele de până acum, femeia locuia pe o altă stradă din Timișoara, ar fi plecat cu copiii spre grădiniță dar s-a oprit în dreptul blocului turn de pe bulevardul Dâmbovița, a urcat pe terasa de la etajul 10 și s-a aruncat în gol. 

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentCulisele Statului Paralel | Legătura dintre Covid și hepatita misterioasă. Avertismentul medicilor
Articolul următorSoț și soție, găsiți decedați în județul Timiș: și-au pus capăt zilelor împreună