Daca ai bolid scump si de mare putere, nu poti sta fara sa te lauzi cu el. La fel au gandit si cativa soferi la Timisoara, care au vrut sa-si arate maiestria in conducere sau au parcat pe unde i-a taiat capul. Politistii au fost insa de alta parere.

Un tanar teribilist a fost prins de politistii locali la doi pasi de centrul Timisoarei. Barbatul in varsta de 25 de ani facea drifturi si tura motorul BMW-ului sau in sensul giratoriu din apropierea podului Michelangelo. Omul s-a ales cu amenzi pentru drifturile facute, pentru ca a poluat atmosfera si pentru deranjarea linistii publice, suma totala ajungand la 4500 de lei. Alti doi amatori de drifturi s-au ales si ei cu amenzi drastice.

Politistii nu i-au uitat nici pe cei care isi parcheaza masinile dupa placul inimii. Unul dintre soferi a vrut sa se racoreasca la o terasa in Piata Unirii si nu a mai avut rabdarea sa isi si gaseasca un loc de parcare in apropiere, asa ca… a intrat cu Bentley-ul pe piata cubica din piata. Omul s-a ales cu o amenda de 1150 de lei, la fel ca alti doi barbati care au circulat cu autoturismele pe strazile pietonale din zona centrala.

Politistii vor continua verificarile pe aceasta linie si in zilele care urmeaza.

Articolul precedentCursă cu poliția pe urme încheiată cu distrugerea a trei mașini la Timișoara
Articolul următorSpargeri date în campusul universitar din Timișoara. Ce au furat hoții?