Un scandal într-un sat din Timiș s-a încheiat cum nu se putea mai prost pentru un bărbat de 44 de ani, care se zbate acum între viață și moarte pe un pat de spital.

Omul a fost bătut crunt de un tânăr în satul Sărăzani. Scandalul a avut loc sâmbătă seara. Un tânăr de 28 de ani și un amic al său au fost scoși din barul din sat în momentul în care proprietarul a închis, însa cei doi au rămas în fața localului.

După câteva zeci de minute un bărbat de 44 de ani și-a parcat mașina în fața barului. Acest lucru l-a infuriat pe tânărul de 28 de ani, care a inceput să îl înjure pe șofer. Conducătorul auto a coborât din mașina și a început să se certe cu tânărul aflat sub influența lui Bachus. De aici până la bătaie nu a fost decât un pas.

Tânărul de 28 de ani s-a dovedit mai puternic, l-a și pus la pământ pe rivalul său și a continuat să îl lovească cu pumnii și picioarele până l-a lăsat lat. La fata locului au ajuns polițiștii, dar și un echipaj al ambulanței, care l-a preluat pe bărbat și l-a adus la spital la Timișoara, unde a intrat în comă, scrie lugojeanul.ro.

Tânărul bătăuș a fost reținut de polișiști, și deocamdată este acuzat de vătămare corporală. Încadrarea faptei ar putea fi însă schimbată, în funcție de starea bărbatului aflat în spital.

Articolul precedentTârgul Meșterilor Populari, la Pădurea Verde
Articolul următorAtenționare de vreme rea și cod galben de vânt