Un bărbat din Timiș este cercetat de polițiști pentru loviri cauzatoare de moarte după ce iubita sa a fost găsită moartă în casă în localitatea Dumbrăvița, aflată lângă Timișoara.

Potrivit anchetatorilor, miercuri, un apel la numărul de urgențe 112 anunța că o femeie a fost găsită decedată în locuință. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că trupul femeii prezenta urme de violență.

Bărbatul de 44 de ani a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, pentru a fi audiat. Acesta a recunoscut în fața procurorilor că seara trecută și-a petrecut-o cu iubita sa cu 14 ani mai în vârstă decât el și împreună au băut alcool. Înainte de miezul nopții, bărbatul ar fi plecat să doarmă.

Când s-a trezit a descoperit-o pe femeie zăcând pe o canapea. Inițial a crezut că femeia doarme, însă și-a dat seama că aceasta nu mai mișcă și apoi a sunat la 112.

Întrebat de procurori daca a agresat-o pe iubita lui, bărbatul a recunoscut că o mai bătea, dar că nu își amintește să o fi bătut noaptea trecută.

Bărbatul va fi cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte. Polițiștii așteaptă decizia medicilor legiști care vor stabili dacă urmele de violență de pe corpul femeii sunt sau nu proaspete și ce anume a dus la decesul acesteia.

Articolul precedentTrei tineri prinși de polițiști la granița cu Serbia. Planul bărbaților pentru a ajunge în vestul Europei
Articolul următorCentrul de Mari Arși va fi deschis la Timișoara. Anunțul ministrului Sănătății, Sorina Pintea