SCM Poli Timișoara a început sezonul cum nu se putea mai prost, după ce a pierdut Supercupa României la handbal în fața lui Dinamo și a fost învinsă și în prima etapă de Steaua, la 2 goluri diferență.

Bănățenii încearcă acum să se revanșeze în prima partidă acasă din acest sezon, și prima care se va disputa în sala Constantin Jude. Minaur vine la Timișoara după o victorie la două goluri diferență, pe teren propriu, împotriva vicecampioanei HC Dobrogea Sud, 25-23.

„Avem mult de luptat în meciul cu Minaur. Trebuie să jucăm bine mai ales defensiva pentru a câştiga acest meci, însă nu trebuie să neglijăm nici celelalte faze ale jocului. Trebuie să arătăm acel caracter din startul partidei de Supercupă cu Dinamo şi ultimele 20 de minute din meciul de campionat de la Steaua. Minaur este o echipă mai puternică decât anul trecut, cu Vojvodic, Căbuţ şi Csepreghi foarte creativi şi cu aruncări bune de la distanţă. Lor li se adaugă jucători competitivi de pe extreme şi de pe pivot” a spus antrenorul timişorenilor Pero Milosevic înainte întâlnirii.

Handbaliștii timișoreni vor juca primii un meci oficial pe noua suprafață din sala Constantin Jude, care a fost recondiționată în această vară, iar băieții lui Pero Milosevic au fost nevoiți să se pregătească în sala Universității de Vest, din zona Popa Șapcă, una care nu are parchet.

Duelul Politehnica – Minaur este programat joi, de la ora 18, iar brigada de arbitri este formată din clujenii Gabriel Badiu şi Ioan Barbu, iar observator este bucureşteanul Horaţiu Belu.

Articolul precedentDresajul câinilor prin joacă, prezentat la Timișoara de o faimoasă dresoare din Anglia
Articolul următorScandal într-o localitate din Timiș. Trei bărbați au ajuns la spital