Un nou incendiu la o secție ATI a unui spital din Târgu Mureș. Din primele informații este vorba despre un incendiu izbucnit de la o priză. Pompierii au intervenit de urgență însă incendiu fusese stins deja de personalul medical. Pompierii militari sunt la fața locului pentru a execută o recunoaștere, a transmis ISU Mureș, potrivit realitatea.net

Este vorba despre Spitalul Medicală III. Incendiul a izbucnit într-un salon în care se aflau 6 pacienți. Doar pacientul care era în apropierea prizei a trebuit să fie mutat. Nu sunt alte probleme.

”Nu mai există nici un pericol în prezent. A fost ceva minor, a fost lichidat în cel mai scurt timp posibil de personalul medical. Pacienții vor rămâne în același salon. Nu avem informații încă de la ce a pornit”, a spus plutonierul Dan Petre Daniel, purtătorul de cuvânt al ISU Mureș.

Un incendiu violent a izbucnit în seara zilei de 14 noiembrie, la Secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piatra-Neamţ unde erau internaţi, în două saloane, 17 pacienţi. După acel incendiu 10 persoane au murit iar un medic a suferit arsuri pe 40% din corp și a fost transferat de urgență în străinătate.

Articolul precedentVreme caldă cu cer mai mult noros, în vestul țării
Articolul următorSe deschid sau nu sălile de sport din Timiș: cea mai recentă veste