Urmarile codului galben de vreme rea

Vântul puternic și precipitațiile abundente aduse de valul de frig polar care a pătruns pe teritoriul României au provocat incidente. Copaci căzuți și drumuri inundate, cu asta s-au confruntat drumarii.

S-a intervenit în județele Timiș, Arad și Hunedoara pentru a îndepărta copaci căzuți și rezolva problema unor drumuri parțial inundate.

“Drumarii au intervenit acolo unde a fost nevoie pentru a elibera carosabilul de efectele codului galben anunțat pentru vestul țării. S-a acționat pe DN 76, în zona localității Târnava de Criș (jud. Hunedoara), pentru a îndepărta de pe carosabil un arbore, iar pe DN 59C Jimbolia – Sânnicolau Mare (jud. Timiș) și pe DN 7, în zona Milova (jud. Arad), pentru asigurarea scurgerii apelor., conform Direcției Regionale Drumuri și Poduri Timișoara.

În 24 septembrie, după o atenționare de vreme rea, meteorologii au emis o avertizare nowcasting cod galben valabilă inclusiv în județul Timiș. Avertizarea a vizat intensificări ale vântului de până la 70 de km/h, la rafală și ploi.

Conform meteorologilor și în perioada următoare vremea va rămâne rece comparativ cu temperaturile obișnuite din această perioadă.

Articolul precedentO nouă alertă pentru situații de urgență
Articolul următorColterm pornește căldura la Timișoara. Când încep testele