Divizionara secundă ASU Politehnica a încheiat stagiul de pregătire de la Hațeg cu o victorie în amicalul cu CS Hunedoara. ACS Poli a reușit doar o remiză cu o echipă din liga a IV-a.

ASU Poli a folosit două formule de echipă în testul de la final de cantonament cu CS Hunedoara, iar în acest meci au evoluat și doi jucători moldoveni aflați în teste, Țîmbur și Zabun.

Alb-violeții s-au impus în cele din urmă cu 2-1, cu reușitele semnate de Mera și de Pițigoi. Iată și formulele utilizate de Cosmin Petruescu:

M. Contra – C. Jurj, Mera, Scutaru, Cherecheş – B. Vasile, Dros – Manea, Ignea, Schieb – Piţigoi (repriza I); Tîmbur – D. Radu (Gaşpar), Coadă, Dros (Bot), Coroiu – Ignea (Bâte), Ad. Lazăr – Trip, Ungureanu, Lupu – Piţigoi (Cristodulo).

ACS Poli a început seria de amicale cu un test în fața celor de la Flacăra Parța. Timișorenii au condus cu 3-1, însă s-au văzut egalați pe final de meci. Golurile echipei pregătite de Petre Vlătănescu au fost înscrise de în prima parte de Velcotă, din penalty, Pop si Codrean. În partea a doua ACS Poli a mai înscris de două ori, prin Sevici şi Kecskes, dar ambele reușite au fost anulate. Flacăra Parța a înscris de două ori pe final de meci și s-a încheiat 3-3.

Și a doua reprezentantă a Timișoarei în liga secundă, Ripensia, a avut un meci de pregătire, însă vineri a învins cu 1-0 pe CSC Dudeștii Noi.

Articolul precedentAccident violent pe o șosea din Timiș. Un om a murit pe loc
Articolul următorAccident în apropiere de Timișoara. Doi oameni au ajuns la spital