Astăzi, vremea va fi frumoasă și caldă pe parcursul zilei. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări la munte. Dimineața și noaptea, mai ales în depresiuni va fi brumă.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 20 de grade, iar cele minime între 0 și 5 grade, mai scăzute în depresiuni spre -3 grade.

Mâine, valorile termice vor scădea ușor față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil ziua și mai mult senin în cursul nopții. La munte vor fi condiții de precipitații slabe, predominant ploi. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări temporare în prima parte a intervalului, cu viteze mai mari la munte. În depresiuni, dimineața și noaptea va fi brumă.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 17 grade, iar cele minime între 0 și 6 grade, mai scăzute în depresiuni spre -3 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Politicile de mediu, puse sub semnul întrebării
Articolul următorALERTĂ SANITARĂ. Mai multe medicamente au fost retrase de pe piața din România: RISC de accident vascular cerebral