Astăzi, vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate, iar pe arii extinse vor fi averse care vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși local 25-30 l/mp și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 21 și 27 de grade, iar cele minime între 9 și 15 grade.

Mâine, vremea va fi vântoasă și se va răci. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare la deal și munte, unde pe arii restrânse vor fi averse slabe, iar pe creste la peste 1800 m pot fi și precipitații mixte. Vântul va prezenta intensificări locale în cursul zilei, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar la munte va sufla tare cu peste 80…90 km/h pe creste.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade și 21 de grade, iar cele minime între 1…2 grade în depresiuni și 8…9 grade.

Articolul precedentDemisii acceptate la Politehnica Timișoara. Pleacă antrenorul principal, secundul și administratorul delegat
Articolul următorINS: Economia României a crescut cu 5,2% în primele trei luni din 2022