Se anunță vreme urâtă în această săptămână, ceea ce poate încurca planurile multora de a face o ieșire la iarbă verde sau o excursie. În Banat, vremea va fi din ce în ce mai rece.

Marți, vremea va fi închisã. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii extinse, începând din Banat, vor fi averse, însoţite şi de descãrcãri electrice. Izolat, cantitãţile de apã cumulate vor fi mai însemnate. Pe crestele înalte vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 6 şi 10 grade.  

Miercuri vremea se va menține în general instabilă, iar în cea mai mare parte a țării valorile termice se vor situa sub mediile multianuale. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 grade izolat în Transilvania și 21 de grade în sudul Munteniei și în Dobrogea.

Vor fi înnorări temporar accentuate și averse, posibil însoțite și de descărcări electrice în vest, nord și în centru, precum și în zonele montane și pe arii restrânse în restul teritoriului.

Începând de săptămâna viitoare, temperaturile încep să înceapă să crească până la maxime de 22 de grade în Muntenia, potrivit Estimării evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 29 aprilie – 12 mai, publicate luni de Administraţia Naţională de Meteorologie

Articolul precedentMarșul Învierii la Timișoara
Articolul următorDerby-ul Superligii de rugby se joacă de 1 mai în capitală. Campioana Timișoara Saracens caută revanșa în fața CSM-ului