Astăzi, valul de caldura va persista în jumatatea sudicã a Olteniei şi a Munteniei, unde disconfortul termic se va menţine ridicat şi pe alocuri va fi canicula. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 26 şi 35 de grade.

Cerul va fi variabil, cu averse torentiale, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului (rafale de 50…70 km/h) în Banat, local în Crişana, Oltenia, Transilvania şi la munte. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitatile de apa vor fi de 15…25 l/mp si izolat de peste 30…40 l/mp, iar pe arii restrânse vor fi vijelii si grindina.

În București, se vor menţine valul de caldura si disconfortul termic ridicat. Temperatura maxima va fi de 33…34 de grade.

La munte, in Carpaţii Occidentali şi Meridionali, mai ales dupa-amiaza şi seara vor fi averse torentiale, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului. Cantitatile de apa vor fi de 15…25 l/mp şi izolat de peste 30…40 l/mp, iar pe arii restrânse vor fi vijelii şi grindina. Temperaturile vor fi comparabile cu cele din ziua precedenta.

La mare, vremea va fi în general frumoasa si calda. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 29 de grade, iar temperatura apei marii va avea valori cuprinse între 22 si 24 de grade. 

 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorŞedinţă a Coaliţiei PSD-PNL pentru stabilirea datei alegerilor prezidenţiale