Astăzi, vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări mai accentuate. Îndeosebi în a doua parte a zilei și în cursul nopții, pe arii relativ extinse în Crișana și local în Banat vor fi averse și descărcări electrice. Izolat, mai ales în Crișana și la munte, cantitățile cumulate de apă vor fi mai însemnate, peste 15-25 l/mp. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări ziua în sudul Banatului, cu viteze în general de 50…60 km/h. Izolat, noaptea vor fi condiții de ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 26 de grade, iar cele minime între 11 și 16 grade, mai scăzute în depresiuni spre 9 grade.

Mâine, vremea se va menține în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate. Ziua, local la munte și în Crișana și pe arii mai restrânse în Banat, iar noaptea și în rest, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului de scurtă durată. Izolat, mai ales în Crișana și la munte, cantitățile cumulate de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 27 de grade, iar cele minime între 10 și 15 grade

Articolul precedentExperții explică de ce s-a produs cutremurul tocmai în Arad. Turcia, locul de unde a pornit unda seismică
Articolul următorO femeie s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc din Timișoara