Astăzi, vremea va fi în general închisă și se va răci. Cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii relativ extinse în cursul zilei. În cursul nopții, aria precipitațiilor se va restrânge spre estul regiunii, unde trecător se vor transforma în lapoviță sau ninsoare. La munte treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări temporare. Izolat va fi ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 10 grade, iar cele minime între -3 și 2 grade, mai ridicate în sudul Banatului până spre 4 grade.

Mâine, vremea va fi rece. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Unele înnorări vor mai fi ziua în sudul și sud-estul regiunii, unde trecător se vor semnala precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie. La munte local va ninge. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări temporare. În cursul nopții, în zonele joase de relief pe arii restrânse se va forma ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 7 grade, iar cele minime între -6 și -2 grade, mai scăzute în depresiuni spre -8…-9 grad, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.