Incident violent într-o localitate din apropiere de Timișoara.

Din primele informații, totul s-a întâmplat în după-amiaza zilei de duminică, cand a fost organizat un filtru la Izvin, pentru oprirea unei mașini, date în consemn. Unul dintre polițiști i-a făcut semn șoferului să tragă pe dreapta, însă acesta a apăsat accelerația, iar între timp din mașină s-a tras cu o armă. Un glonț l-a lovit pe polițist în piept, care a căzut secerat.

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției, dar și o ambulanță, care l-a preluat pe polițist. Medicii l-au resuscitat mai multe minute, însă în cele din urmă omul a decedat.

Și colegul polițistului împușcat a fost lovit de glont, fiind rănit în picior.

Polițiștii au organizat filtre pe toate drumurile și încearcă să îl găsească pe atacator.

UPDATE:

Potrivit celor mai noi informații, bărbatul era un urmărit internațional, iar polițiștii din Timișoara le-au cerut ajutorul colegilor din Izvin și Recaș pentru prinderea acestuia. Infractorul a fugit cu o mașină către Izvin și a intrat într-o curte. Polițiștii s-au organizat pentru a acoperi toate ieșirile.
Infractorul i-a zărit pe oamenii legii și a sărit pe o fereastră, chiar lângă unul dintre polițiști. Cum era înarmat, omul a tras în plin în polițist, nimerindu-l o dată în piept, iar a doua oară în gât.

Colegii acestuia au auzit focurile de armă și au plecat în zona în care s-a tras. Cel care a ajuns primul l-a zărit pe infractor, dar acesta a tras și asupra lui. Polițistul a ripostat și l-a rănit în umăr pe individ, care a reușit totuși să scape.

Polițistul împușcat se numeste Cristian Amariei și avea 43 de ani.

Oamenii legii au organizat filtre și îl caută în continuare pe bărbat.

UPDATE 2:

Bărbatul căutat de polițiști are 48 de ani, este din Lugoj și este căutat pentru tâlhărie.

Articolul precedentAccident într-o intersecție din Complexul Studențesc din Timișoara
Articolul următorPolițiști și jandarmi sprijiniți de câini de urmă și un elicopter, în căutarea celui care a ucis un polițist lângă Timișoara