alerta bomba politie gara de nord
Alerta de bomba la Gara de Nord din Timisoara

Alertă maximă în zona Gării de Nord din Timișoara, după ce un taximetrist a observat un dispozitiv suspect.

Alertă de posibil dispozitiv exploziv, peste drum de Gara de Nord din Timișoara. Alarma a fost data de un taximetrist care a observat un dispozitiv, cu diametrul de aproximativ 15 cm. Dispozitivul arăta ciudat, așa încât omul a alertat autoritățile.

Echipa de pirotehniştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Poliţiei Timiş a intervenit în zonă, pentru a verifica dispozitivul suspect.

Traficul în zonă a fost restricționat de polițiști, până la finalizarea acțiunii geniștilor.

Dispozitivul a fost descoperit lângă o stație de transport  în comun, situată peste drum de Gara de Nord din Timișoara.

” În seara zilei de 16 septembrie, am fost sesizați că, în zona Gării de Nord, a fost descoperit un obiect artizanal suspect. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, care a identificat și detonat obiectul în cauză” , au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

La această oră se fac cercetări la fața locului, pentru a se stabili dacă a fost vorba de un dispozitiv exploziv sau dacă obiectul suspect nu prezenta vreun pericol.

La fața locului au sosit și echipe de la Serviciul Arme Explozibili, precum și lucratori ai Serviciului Român de Informații., care încearcă să stabilească date exacte despre pachetul suspect. 

 

 

 

Articolul precedentSăptămâna de Inițiere la Universitatea de Vest
Articolul următorNoi detalii despre dispozitivul detonat de pirotehniști lângă Gara de Nord