Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș a fost apelat să intervină de urgență în cazul unui accident rutier care a avut loc nu departe de Timișoara.

În centrul orașului Recaș un autoturism s-a ciocnit cu o ambulanță SAJ Hunedoara. Au  intervenit 2 autospeciale cu modul de descarcerare, 10 subofițeri și o ambulanța SMURD tip C, aparținând ISU Timiș. Au mai ajuns la fața locului mai multe ambulanțe și o autospecială a serviciului pentru situații de urgență din Recaș.

În urma impactului au fost răniți tri oameni. Asistenta din ambulanță a suferit un traumatism cranio cerebral, pacientul transportat este în stare de inconștiență, la fel și șoferița autoturismului. Au scăpat nevătămați șoferul ambulanței și  medicul aflat la bordul acesteia.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabilii împrejurările și cauzele producerii accidentului. Răniții au fost transportați la spital.

Pacientul aflat în ambulanță era victima unui alt accident și era transportat spre Spitalul Județean din Timișoara. Este vorba despre un tânăr care a căzut cu autoturismul de pe un pod, în județul Hunedoara.

Articolul precedentCapăt de drum. Handbaliștii de la Poli Timișoara eliminați din Cupa EHF
Articolul următorAccident pe autostrada în Timiș. Trei copii printre răniți