Caz mai puțin obișnuit rezolvat de polițiștii din Timiș, care au reușit să pună mâna pe un bărbat dat în urmărire internațională.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din județul Bihor căutat în toată lumea a fost încătușat de polițiștii din Timiș. Omul avea pe numele său două mandate europene de arestare emise de autoritățile italiene, pentru săvârșirea infracțiunii de furt în mod organizat pe teritoriul Italiei.

Pentru prinderea bărbatului au colaborat poliţişti din cadrul Serviciului Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul colegilor lor de la Serviciului Acțiuni Speciale, Serviciul de Investigații Criminale și Secția 9 Jebel. Oamenii legii au beneficiat de date și informații suplimentare obținute prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească – Inspectoratul General al Poliției Române.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au aflat că omul avea nu mai puțin de 9 identități false cu care figura în bazele de date românești.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care a dispus reținerea pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând a fi demarate procedurile în vederea predării către autoritățile din Italia.

Articolul precedentSute de șoferi amendați și câteva zeci lăsați pietoni de polițiștii din Timiș
Articolul următorSentință definitivă în cazul crimei care a îngrozit Timișul. Cât vor sta după gratii cei doi criminali?