Doi tineri pusi pe scandal au vrut sa rezolve o problema mai veche cu un alt barbat. Cei doi au intrat in curtea omului, dar cum nu l-au gasit acasa s-au razbunat pe ce le-a picat in cale, un caine ne vinovat.

Totul s-a întâmplat la Sânnicolau Mare, unde doi tineri în vârstă de 20 de ani s-au cinstit bine la un locl din oraș, după care au plecat spre casă. Ajunși în dreptul unei curți, unul dintre ei și-a amintit de o răfuială mai veche pe care o avea cu stăpânul casei. Tânărul însoțit de amicul său, a intrat în curte și cum nu l-a găsit pe omul pe care îl căutau, au înjunghiat un câine pe care acesta îl avea în bătătură.

După săvârșirea faptei au ieșit din curte, și odată ajunși în stradă au dat nas în nas cu proprietarul gospodăriei și fiul acestuia de numai 16 ani, pe care i-au luat la înjurături și i-au amenințat cu moartea. După toate acestea cei doi prieteni aflați sub influența alcoolului au dispărut.

Polițiștii chemați la fața locului au dat repede de urma celor doi scandalagii și i-au dus la audieri. Cei doi sunt cercetati sub control judiciar, pentru violare de domiciliu, tulburarea liniștii publice, amenințare și cruzime față de animale.

Din fericire câinele rănit de tânărul băut a scăpat cu viață.

Articolul precedentScandal la un supermarket din Timișoara. Un client a sărit la bătaie
Articolul următorNoi curse aeriene spre Danemarca, Germania și Marea Britanie