Oana Neţ, femeia în luna martie a anului trecut și-a ucis fetiţa de doar patru ani, după ce soţul i-a spus că vrea să divorţeze, a fost condamnată de Curtea de Apel Timișoara la 18 ani și 8 luni de închisoare. Sentinţa este definitivă.

Judecătorii de la Curtea de Apel Timișoara a condamnat-o pe Oana Neţ la 18 ani și 8 luni de închisoare pentru violenţă în familie (omor asupra unui membru de familie).

Totodată, magistraţii de la Curtea de Apel Timișoara au decis ca Oana Neţ să plătească fostului soţ suma de 60.000 de euro, reprezentând daune morale, aceasta deşi suma iniţială solicitată de acesta fusese cu mult mai mare.

În decembrie 2018, Tribunalul Timiș o condamnase pe Oana Neț la 12 ani de închisoare și plata sumei de 60.000 de euro fostului soț, reprezentând daune morale.

Femeia de 38 de ani se afla în arest preventiv încă din luna martie şi este încarcerată în Penitenciarul Arad.

În seara zilei de 13 martie, femeia şi-a omorât fetiţa înecând-o în cada plină cu apă din baia locuinţei sale din cartierul Ronaţ din Timişoara, dupa ce încercase să-i taie venele. Apoi a sunat la 112 şi şi-a mărturisit crima, nu înainte de a înghiţi erbicid sperând să-şi curme zilele. Le-a spus anchetatorilor că nu are o explicaţie logică pentru ceea ce a făcut şi că înainte de momentul crimei a fost măcinată de gândul divorţului de soţ.

Oana Neţ era educatoare la grădiniţa din localitatea Murani şi cu doar o lună înainte de a-şi ucide copilul renunţase la serviciu în încercarea de a-şi găsi un alt loc de muncă în Timişoara.

sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Articolul precedentAccident cu un tramvai la Timișoara. Un bărbat a fost rănit
Articolul următorPanică într-un bloc din Timiș. Un apartament a luat foc și zeci de oameni au fost evacuați