Lucian Boncu, figură cunoscută a lumii interlope timișorene a fost reținut vineri, la două luni după ce a produs un accident de mașină.

Polițiștii în suspectează pe Boncu ca ar fi fost drogat la momentul producerii accidentului.

evenimentul rutier a avut loc în 17 februarie, când Boncu, aflat la volanul mașinii, a dat cu spatele și nu a văzut o bătrână în vârstă de 70 de ani. Femeia a fost lovită ușor, însă s-a dezechilibrat și a căzut la pământ și s-a lovit cu capul de o bordură.

Boncu a fost cel care a sunat la 112, iar un echipaj al ambulanței a intervenit de urgență. Medicii au efectuat manevrele de resuscitare si au transportat-o pe femeie la spital, unde ulterior a murit. Lucian Boncu a mers și el la spital și i s-au luat probe de sânge, care au arătat că bărbatul nu băuse.

Au venit însă și rezultatele probelor toxicologice, potrivit cărora Boncu ar fi consumat cocaina, cu toate că el a declarat în fața anchetatorilor că nu a consumat stupefiante.

Vineri, la orele prânzului, Boncu a fost ridicat de polițiști și dus la audieri. După mai multe ore în care a dat declarații, Boncu a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârlirea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.

sursa foto: observatordetimis.ro

Articolul precedentTimișorenii invitați să se plimbe gratuit cu Tramvaiul Iepurașului. Foto
Articolul următorStart la ediția a cincea a Timfloralis. Trei piete din Timișoara împodobite cu sute de mii de flori colorate