S-a dat alarma miercuri seară, după ce un apel la 112 anunța o explozie într-un bloc din Timișoara.

Totul s-a întâmplat într-un apartament de pe strada Cernei, din zona de sud a Timișoarei. Butelia din bucătăria unui apartament de la etajul al doilea a explodat, iar în urma deflagrației proprietara în vârstă de 84 de ani a fost rănită ușor.

La fața locului au ajuns două autospeciale de intervenție, 11 pompieri și o ambulanță. Femeia a fost preluată și transportată la spital pentru investigații medicale suplimentare.

Imagine

50 de oameni care locuiesc în imobil au ieșit singuri din bloc, niciunul neavând nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului au ajuns și echipe ale Inspectoratului de stat in construcții, care vor stabili dacă imobilul a suferit vreo avarie serioasă la nivelul structurii de rezistență.

UPDATE: Intervenția pompierilor și cercetările la fața locului s-au încheiat după aproximativ o oră.

În urma efectuării detecției de substanțe toxice de către echipajul CBRN nu s-au înregistrat valori.
 In urma verificarilor efectuate de catre inspectoratul de Stat in Constructii Timis nu s-au constatat probleme la structura de rezistenta a imobilului. De asemenea, nu s-au constatat scăpări de gaze de la rețeaua de distribuție gaze naturale de către reprezentanții DelGaz grid. Toți locatarii se întorc în apartamente„, transmit reprezentanții ISU Timiș.

Articolul precedentElicopter SMURD solictat la Satu Mare pentru transportarea la Timișoara a unei victime a unei explozii
Articolul următorRealitatea Plus, emisiune maraton de 1 Decembrie fără politicieni și multe surprize