După zile intregi în care s-a zbătut să trăiască, femeia lovită cu bestialitate de Ionel Boldea în atacul de la Făget s-a stins pe patul de spital.

Femeia în vârstă de 59 de ani, soția bărbatului ucis la Faget în urma atacului, a fost adusă la Timișoara miercuri cu ajutorul elicopterului SMURD. Femeia a intrat în operație, iar medicii au făcut tot ce le-a stat în puteri să îi salveze viața. Totuși, sâmbătă, după prânz, și-a dat ultima suflare.

Din păcate, am fost anunțați de colegii de garda de la secția de terapie intensivă, acolo unde a fost internată victima, în urma agresiunii de la Făget care s-a stins din viață în urmă cu câteva minute. Traumatismele au fost grave încă de la internare, agresiunea a fost extrem de dură”, a spus Marius Craina, directorul Spitalului Județean din Timișoara.

Femeia se plimba miercuri dimineață alături de soțul ei printr-un parc din Făget, în momentul în care au fost atacați de Ionel Boldea. Atacatorul i-a lăsat pe amândoi într-o baltă de sânge și a fugit.

Bărbatul a plecat cu o bicicletă către satul Temerești, unde a bătut o altă femeie, pe care a lăsat-o lată. Și-a continuat drumul pe bicicletă și a întâlnit alte două persoane pe care le-a luat la bătaie. Polițiștii între timp au plecat pe urmele sale. Omul s-a baricadat într-o casă, după care de aici a furat o mașină cu care a trecut prin porțile de lemn. Când a ajuns în câmp, a pierdut controlul autoturismului și s-a oprit într-un șant, după care a abandonat mașina și a fugit către o pădure din apropiere.

Ionel Boldea a fost prins în noaptea de miercuri spre joi, în timp ce era la volanul unei alte mașini pe care o furase, și se îndrepta către Bichigi, satul său natal. Când a fost prins de polițiști, acesta le-a spus oamenilor legii că o icoană „i-a dat forță inumană” și l-a îndemnat să facă rău.

După reținere, Boldea a fost dus la Spitalul Județean, unde i s-au recoltat probe biologice, în urma cărora s-a ajuns la concluzia că omul consumase droguri. Maie exact, cocaină, amfetamină și marijiuana.

Magistrații Tribunalului Timiș au dispus arestarea lui Ionel Boldea pentru 30 de zile pentru omor și tentativă de omor.

Articolul precedentRomânia a fost doar un stop. Grup de migranți oprit de polițiștii de frontieră în Timiș
Articolul următorConditii ca in vest pentru bolnavi intr-un spital din Timisoara. Trei etaje ale cladirii au fost complet modernizate