Trei pacienți care au fost internați la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara au fost externați, după ce testările făcute conform procedurilor au ieșit negative. Din păcate, alți cinci au fost depistați pozitiv și au ajuns la spital. Bolnavii provin din județul Hunedoara.

În această seară vor fi realizate procedurile de externare pentru 3 pacienți care au fost internați în Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara. Ultimele 2 rezultate ale testelor realizate acestor persoane sunt negative, iar conform definiției de caz, acestea sunt considerate vindecate.

Este vorba despre femeia de 26 de ani din Hunedoara, de bărbatul de 44 ani și fiica acestuia în vârstă de 16 ani tot din Hunedoara.

Astfel, la nivel național sunt considerate vindecate 9 persoane care au fost infectate cu noul coronavirus.

Pe de altă parte, încă trei persoane care au intrat în contact cu femeia de 26 de ani din Hunedoara care a părăsit izolarea la domiciliu și am ers la spital pentru a se trata pentru alte probleme, au primit diagnosticul temut. Este vorba despre trei femei, de 41de ani, 43 de ani și, respectiv, 44 de ani. Alți doi pacienți au intrat în contact cu una dintre doctorițele infectate de la aceeași femeie: un copil de patru ani și un tânăr de 19 ani.

Articolul precedentRomânia, ÎN STARE DE URGENȚĂ, de luni!
Articolul următorPlata ratelor ar putea fi amânată. Cîțu: Avem discuții cu sistemul bancar