Accident violent pe drumul care leagă Timișoara de auroportul Internațional Traian Vuia.

Ciocnirea a avut loc după lăsarea serii. O mașină a derapat de pe șosea, s-a izbit de un stâlp, a ricoșat în doi copaci, după care a rămas răsturnată pe marginea drumului.

În mașină se aflau patru oameni, doi adulți și doi copii, iar toti au fost preluati de ambulanțe și transportați la spital.

Un bărbat, de 37 de ani a condus un autoturism pe str. Aeroport deplasându-se către localitatea Ghiroda, iar la un moment dat s-a angajat în efectuarea unei depășiri însă nu a mai putut redresa autoturismul și a intrat în coliziune cu un stâlp metalic de pe sensul opus de mers, apoi în 2 copaci ornamentali, după care s-a răsturnat pe sensul său de mers. În urma impactului 4 persoane au fost rănite și transportate la spital, respectiv șoferul, pasagera dreapta-față, o femeie, de 33 de ani, și doi băieți de 7 și 9 ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Sursa foto: Info Trafic Jud Timis

Articolul precedentȘofer din Timiș prins rupt de beat la volan. Polițiștii au avut parte de surprize când l-au scos din mașină
Articolul următorCiocnire frontală între două mașini pe o stradă din Timișoara