Rezultatele de la examenul de Evaluare Națională 2021 s-au afișat pe evaluare.edu.ro

Consultă, în acest material, listele cu notele și mediile obținute de absolvenții clasei a VIII-a înainte de contestații. 

Rezultate evaluare națională 2021. Au fost publicate rezultate la evaluarea națională 2021. Notele pot fi accesate AICI

Acestea sunt notele inițiale de la examen, care intră în calculul mediei de admitere la liceu, dacă nu sunt modificate după procedura de contestații. 

Cum caut notele și media la Evaluare Națională 2021

Fiecare elev trebuie să introducă codul primit de la școală, pentru a vedea notele pe care le-a obținut la examenele de Evaluare Națională 2021. 

Contestaţiile pot fi depuse marţi (în intervalul orar 16,00 – 19,00) şi miercuri (în intervalul orar 8,00 – 12,00), acestea putând fi transmise şi prin mijloace electronice.

„Candidaţii care depun/transmit contestaţiile prin mijloace electronice completează, semnează şi depun/transmit tot prin mijloace electronice şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, documentele sunt semnate şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora”, a precizat Ministerul Educaţiei.

Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, vor fi afişate sâmbătă, 4 iulie.

Absolvenţii învăţământului gimnazial care, în contextul măsurilor stabilite privind combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2, au fost în izolare/carantină sau care, din alte motive justificate cu certificat medical, nu pot finaliza/participa la probele de examen pot susţine aceste probe în etapa specială, programată în perioada 5 – 12 iulie, precedată de etapa de înscriere (28 iunie – 2 iulie). 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentMoțiunea de cenzură depusă de PSD, dezbătută și votată, astăzi, în plenul reunit al Parlamentului
Articolul următorRomânia, împărțită între caniculă și ploi torențiale – Noi avertizări meteo