Floriști in țară și din străinătate s-au adunat la Timișoara pentru ediția a cincea a festivalului Timfloralis. Și dacă aceștia au pregătit tot felul de modele care să fie în concordanță cu tematica evenimentului, o surpriză a venit din partea unor maeștri bucătari.

De această dată, 20 de chefi din toate colțurile țării și-au dat mâna pentru o cfreație în premieră la Timfloralis. Cum se apropie Paștele, bucătarii au luat un ou gigant pe care l-au împodobit. Artiștii culinari au feliat zeci de kilograme de ridichi, pe care le-au transformat în… petale. Le-au muiat apoi în sosuri de diferite culori și s-au apucat de treabă.

Creația maeștrilor bucătari i-a încântat și pe cei care au trecut prin Piața Victoriei, prin zona statuii regelui Ferdinand, acolo unde a fost postat oul.

Timfloralis se încheie duminică la Timișoara, iar cei care vor să viziteze festivalul trebuie să treacă atât prin Piata Victoriei, cât și prin Libertății, unde sunt și standurile la care se face vânzarea de flori, dar și în Piața Unirii.

Iată mai jos și programul complet de evenimente pentru duminică:

DUMINICĂ:
11.30- Palatul Copiilor
13.00-Școala de dans si balet “The Dancers”
13.30- Școala de balet Denisse
14.00- Demonstrație florală–Master Florist Teunis Veenema
18.00- Show floral Deniss Kneepkens
18.40-Poka Robert
19.00- Show floral Ella Fodor
19.50-Iguana Fitness dans
20.00- Cvartet Music

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Articolul precedentProgram special de Sărbătorile Pascale în piața volantă de la Timișoara
Articolul următorÎnvierea la Biserica Millenium