Nicio înfrângere în fața clujenilor de la crearea actualului format al primei ligi de rugby, doar două triumfuri ale ardelenilor în această editie a Superligii și victoria cu 54-18 din tur de la Timișoara, erau doar 3 elemente care nu anunțau rezultatul final al partidei din prima etapă a returului.

Gazdele de la Universitatea Cluj au evoluat curajos și au condus pe tabelă cu două lovituri de pedeapsă, dar Timișoara a revenit șia pus două eseuri pe tabelă prin Jipa și Samoa. A urmat o singura transformare a aceluiași Luke Samoa, iar scorul după prima parte era 6-12.

În partea a doua studenții clujeni au produs șocul campionatului. Ardelenii au reușit trei eseuri, toate transformate, în timp ce Timișoara nu s-a regăsit. Elevii lui Sosene Anesi au reușit un singur eseu prin Simionescu, transformat de Samoa, iar partida s-a încheiat cu scorul de 27-19 în favoarea Universității Cluj.

Aceasta este a treia înfrângere din acest campionat pentru Saracens, care în următoarea rundă, ultima din Superligă din acest an, va primi vizita celor de la Dinamo București.

Articolul precedentSe închide circulația în zona centrală la Timișoara în weekend
Articolul următorAccident pe o stradă intens circulată din Timișoara. Foto