Politistii criminalisti investigheaza zona in care a fost ucis un barbat in varsta de 74 de ani, in localitatea Dobrogostea, judetul Arges, joi, 20 februarie 2014. TUDOR COSTI / MEDIAFAX FOTO

Oamenii legii au reușit să-l rețină pe criminalul de la Făget. Acesta a fost depistat la volanul unei mașini, pe raza localității sale natale: Bichigi, din zona Făgetului.

Polițiștii au reușit să-l captureze și l-au dus la audieri la Poliția din Făget.

Bărbatul, extrem de violent, a omorât în bătaie on om, iar pe soția acestuia a lovit-o atât de rău încât femeia a intrat în comă, fiind dusă la spital cu elicopterul SMURD.

A fugit de la locul faptei dar a mai agresat 3 persoane, dintre care două femei au ajuns și ele la spital. În plus, în timp ce conducea o mașină furată, a rănit încă un om care i-a ieșit în drum.

200 de polițiști au pornit în căutarea agresorului. Ei au folosit o dronă și un elicopter și au instalat filtre pe mai multe drumuri din Timiș și din județele învecinate.

Articolul precedentReuniune de familie oprită de polițiștii de frontieră, în Timiș
Articolul următorDeclarații șocante ale tânărului care a ucis un om în Timiș : ‘Icoana efectiv m-a luat după ea, m-a făcut să am o forță inumană, mi s-a promis un alt aspect’