Accidentul a avut loc pe o stradă aglomerată din Timișoara. Din primele cercetări, de vină a fost șoferul unei mașini care nu a fost atent la drum și s-a înfipt într-o mașină parcată la marginea trotuarului, pe care a aruncat-o într-o casă. 

Conform reprezentanților IPJ Timiș: „Un bărbat în vârstă de 32 de ani a condus un autoturism pe strada Iuliu Maniu, dinspre strada Gării înspre strada 16 Decembrie,  iar la un moment dat din cauza altor preocupari în timpul mersului a pierdut controlul autoturismului intrând în coliziune cu o mașină parcată pe trotuar. Două persoane au fost transportate la spital pentru investigații”.
Una dintre mașini a fost proiectată într-o clădire, iar cealalată, de partea opusă a drumului.

La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de intervenție, un echipaj SMURD, 5 pompieri și un  echipaj de poliție.

În continuare se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii evenimentului.

Articolul precedentA fost inventat detergentul provenit din bere
Articolul următorAvertisment fără precedent: S-au activat punctele critice care ameninţă civilizaţia umană. Sunt ca piesele domino, nu pot fi oprite