Un bărbat, în vârstă de 42 de ani aflat la volanul unui autoturism care circula pe DN68A, dinspre Făget spre Margina, a efectuat viraj la stânga către DC107, fără a se asigura, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 35 de ani,care se deplasa pe aceeași direcție de mers fiind angajată în efectuarea manevrei de depășire pe linie continuă.

Imagine

În urma impactului, 5 persoane au fost rănite, respectiv, conducătorul auto și un bărbat în vârstă de 53 de ani, pasager în același autoturism și doi bărbați de 40 și 62 de ani și o fețiță de 6 ani, pasageri în autoturismul condus de femeie.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Imagine

La fața locului au intervenit de urgență o autospecială de stingere cu modul de descarcerare (A2003) și 1 ambulanță S.M.U.R.D. tip B din cadrul Stației de Pompieri Făget, cu un efectiv de 6 subofițeri;  o autospecială de transport personal și victime multiple A.T.P.V.M. din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj cu 3 subofițeri;două elicoptere S.M.U.R.D. (Arad și Caransebeș) și două ambulanțe.

Imagine

După sosirea echipajelor la locul intervenției s-au constatat următoarele:
În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau 7 persoane, dintre care 2 minori și 5 adulți.
În urma impactului, 1 persoană a rămas blocată într-un autoturism și a fost extrasă în stare de inconștiență dar cu semne vitale, iar celelalte persoane implicate în accident au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Foto ISU Timis

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentMașini de lux pentru deputați, în plină criză
Articolul următorTramvai din noile garnituri ale Timișoarei, lovit de un autobuz