Accident grav într-o intersecție intens circulată din Timișoara, după ce șoferul unui tir nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul din fața sa.

Accidentul a avut loc pe Calea Șagului, după intersecția cu bulevardul Liviu Rebreanu. Șoferul unui tir a luat virajul la stânga de pe Rebreanu și nu a mai apucat să frâneze pentru a feri autoturismul din fața sa. În același timp, pietonii au primit verde și unii au început să traverseze. În acel moment autoturismul a fost lovit de tir, iar în urma impactului masina a fost aruncată în oamenii care treceau strada.

Doi dintre aceștia, un bărbat de 31 de ani și o femeie de 48 de ani, au fost loviți în plin și au fost trântiți pe asfalt, iar un al treilea a scapat milimetric.

La fața locului au ajuns echipaje ale Ambulanței, care au preluat răniții șli i-au transportat la spital. Pe perioada cercetărilor circulația pe Calea Șagului s-a desfășurat cu greutate. Polițiștii urmează să stabilească cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului.

Sursa foto: Info trafic jud. Timiș

Articolul precedentInformatica Timișoara învinsă din nou în play-off. Imperial Wet se gândește deja la finală
Articolul următorCăpușele își fac apariția în zona Timișoarei