În urma patrulărilor efectuate în teren, dar și a sesizărilor de la cetățeni, polițiștii locali au în vedere, permanent, cazurile în care unii tineri înțeleg să se distreze deranjând cetățenii, prin turarea motoarelor și efectuarea de drifturi pe timp de noapte, în diverse zone ale orașului.

Aceste aspecte au fost sancționate frecvent de polițiștii locali. Există însă și situații în care cei care comit astfel de contravenții nu pot fi sancționați pe loc, din cauza limitării competențelor materiale ale Poliției Locale privind oprirea în trafic. Cu toate acestea, munca polițiștilor locali nu se oprește aici.

În urma constatărilor efectuate, sunt demarate proceduri de identificare în vederea stabilirii identității conducătorilor auto și sancționării ulterioare. Astfel de cazuri au fost constatate ieri noaptea și azi noapte, în jurul orelor 00.00 – 00.45, când cinci autovehicule au fost depistate turând motoarele și făcând drifturi în Pasajul Iulius Town, care a devenit un loc preferat pentru astfel de distracții și pe Bdul I.C.Brătianu.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția că sancțiunile în astfel de situații, conform HCL 371/2007, sunt între 800 și 2500 de lei și că, și în situațiile în care nu pot fi opriți în trafic de polițiștii locali, cei care comit astfel de contravenții nu vor scăpa de sancțiuni.

 

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentRomânii sunt campioni la darul de nuntă. Raportat la venituri, dau și de 20 ori mai mult decât nemții
Articolul următorPrinși în timp ce furau un capac de canal, punând în pericol circulația