Instituția Prefectului Județul Timiș  suspendă activitatea de audiențe, relații cu publicul, registratura generală și de apostilare a actelor oficiale administrative în perioada 12 martie – 31 martie 2020, urmând ca după această dată să se ia noi decizii, în funcție de evoluția situației.

Programul de lucru cu publicul la registratura generală se va desfășura zilnic în intervalul 9.00-12.00,  excepțional, doar pentru cazurile în care volumul de documente ce urmează a fi adresat instituției prefectului face dificilă transmiterea acestora prin intermediul poștei.

Cetățenii și instituțiile publice se pot adresa Instituției Prefectului Județul Timiș prin alte mijloace de comunicare decât prezentarea personal la sediul instituției, respectiv fax (nr. 0256/493132), e-mail ([email protected]) și poștă (Instituția Prefectului – județul Timiș, municipiul Timișoara, Bd. Revoluției din 1989 nr. 17A), după caz.

Persoanele fizice și juridice care doresc apostilarea actelor oficiale vor depune documentele doar prin corespondență cu îndeplinirea condițiilor legale care se găsesc pe site-ul Instituției Prefectului Județul Timiș https://tm.prefectura.mai.gov.ro/apostila/legislatie/.

Articolul precedentCentura de Sud a Timișoarei are autorizație de construcție
Articolul următorComitet de URGENȚĂ la MAI, pentru coronavirus. Victor Costache: ”Exportul de medicamente a fost SUSPENDAT”