Polițiștii locali care își făceau rondul prin Parcul Copiilor au observat un grup de trei tineri, dintre care doi păreau să se pregătească să-l lovească pe cel de-al treilea. În timp ce polițiștii se îndreptau spre ei, unul dintre băieți a lovit victima cu piciorul în față. Când i-au zărit pe oamenii legii, atacatorii au rupt-o la fugă. Au fost descoperiți pe o stradă aflata la ceva distanță de locul bătăii, de către o patrulă auto a Poliției Locale.

Cei în cauză au fost identificați în persoana lui A.C., în vârstă de 18 ani, cu domiciliul în localitatea Sânpetru Mare, județul Timiș, și C.D., de 17 ani, din Liebling, Timiș. Victima, O.D., de 29 de ani, din Timișoara, a necesitat intervenția medicilor de la Ambulanță, care au fost chemați pentru a-i acorda îngrijiri medicale fiind lovită la față.

Tânărul de 18 care a lovit cu piciorul a declarat că a fost amenințat de victimă și de aceea a reacționat astfel. De cealaltă parte, victima a declarat că a fost lovită fără motiv. Cei în cauză au fost predați polițiștilor de la Secția 1 Poliție pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.