Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Lugoj, au fost sesizați cu privire la faptul că în Piața I.C. Drăgan din Lugoj, ar fi izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane. 

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, în urma verificărilor efectuate stabilindu-se faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, ar fi agresat fizic un alt bărbat, în vârstă de 41 de ani.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul de 35 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracţiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.
        
Bănuitul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând ca ulterior să fie prezentat magistraților cu propunere de luarea unei măsuri preventive.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentSindromul post-COVID atacă pacienţii care au avut forme uşoare. Medic român, semnal de alarmă
Articolul următorArestat preventiv pentru trafic de migranţi; alţi zeci de străini, depistaţi într-o acţiune de combatere a migraţiei