trasee linii expres
trasee prelungite la Timisoara

După ce a instalat în autobuze, tramvaie și troleibuze aparate ce permit plata biletelor direct cu cardul, Societatea de Transport Public Timișoara face încă un pas către modernizare.

STPT le oferă călătorilor oportunitatea de a plăti biletele si cu ajutorul unui simplu SMS, cu începere de la 1 iulie.

De luni, plata călătoriilor pe mijloacele de transport ale Societății de Transport se va putea face și prin SMS. Vom avea posibilități de plată multiple. Putem cumpăra bilete de la chioșcuri, putem plăti prin aplicația 24 pay, prin POS-uri, cu card bancar, și de luni, 1 iulie, se poate face plata și prin SMS-uri. De asemenea, va fi dată în folosință încă o aplicatie mobilă, Mobil Pay Wallet”, a anunțat primarul Nicolae Robu.

Procedura de plata este una simplă. Timișorenii care vor să își achite călătoriile cu mijloacele de transport în comun prin SMS trebuie să trimită un mesaj către numărul scurt 7442.

În cazul în care doresc să cumpere un bilet valabil 60 de minute, trebuie să tasteze litera B, de la bilet. În cazul în care doresc să cumpere o legitimație pentru o zi, trebuie ca mesajul să cuprindă cuvântul ZI. Același procedeu este valabil și pentru călătoriile cu vaporașul, însă trebuie apăsată litera V.

Oamenii vor trebui de asemenea sa noteze si linia pe care circula alaturi de tipul de bilet achiziționat. În funcție de biletul pe care îl doresc, timișorenii vor trebui să achite tarife între 0.22 și 2,5 euro.

Articolul precedentDramă pe șosea. O tânără a murit în timp ce-și ducea marfa la piață
Articolul următorCa în filmele de acțiune. Un șofer care a forțat intrarea în țară, prins după ce s-au tras focuri de armă, în Timiș