SCM Politehnica Timișoara – Dunărea Călărași s-a încheiat 31-26, după 14-12 la pauză, în a doua etapă a play-off-ului Ligii National de handbal masculin, meci jucat în Sala Constantin Jude, din capitala Banatului.

Oaspeții au fost mai inspirați în primul sfert de oră, când au condus și la 4 goluri, scor 6-2 pentru ei în minutul 10. Apoi, defensiva Politehnicii a început să recupereze mingi, ce au fost concretizate în poarta adversă. De la 8-9, Timișoara a preluat conducerea și a făcut 12-9 în minutul 26, pe fond de superioritate numerică.

În repriza a doua, violeții s-au distanțat la 7 goluri diferență, pentru prima dată în minutul 46, scor 24-17. Apoi au gestionat acest avantaj până spre capătul întâlnirii.
Meciul s-a încheiat cu o aruncare de la 7 metri apărată de tânărul portar Robert Rusu, după ce anterior fiul antrenorului Pero Milosevic, Vuk, a marcat senzaţional din aeriană.

Marcatorii Politehnicii: Marjanovic 9, Dragas 8, Orbovic 5, Milosevic 3, Cîmpan 3, Fenici 3. La Dunărea au punctat Radojkovic 7, Pejovic 5, Broască 4, G. Bujor 2, Dospinescu 2, Soare 2, Gurkovsky 2, Vartic 1, Dumitriu 1.

După acest rezultat, Poli se poate bate cu CSM Bucureşti pentru poziţia a doua în grupă, ceea ce ar însemna o luptă pentru finala mică a campionatului.

Articolul precedentCrimă în Gara de Nord din Timișoara
Articolul următorIncendiu în Timiș, locatari intoxicați cu fum