În Timișoara și în județul Timiș, 464 de oameni stau la domiciliu, pentru 14 zile, după ce s-au întors din zone afectate de coronavirus.

Nu există nicio persoană aflată în carantină. Femeia de 38 de ani care a fost diagnosticată cu coronavirus săptămâna trecută este, în continuare, internată la Spitalul de Boli Infecțioase pentru că, deși se simte bine, cele mai recente teste au ieșit pozitive pentru această maladie. 

Sunt așteptate rezultatele testelor pentru o femeie de 69 de ani, care a fost preluată cu izoleta dintr-o localitate din Timiș. Ea a început să se simtă rău,  după ce s-a întors dintr-o călătorie în Italia. Până în momentul în care a chemat salvarea, fusese izolată la domiciliu.

Teste pentru coronavirus se fac și în cazul pasagerilor și însoțitorilor de bord care s-au aflat în apropierea pacientei cu diagostic confirmat, în avionul care a adus-o din Italia. Primul rând de teste pentru aceștia a fost negativ, dar acum analizele sunt repetate, pentru ca medicii să se asigure cu nu prezintă niciun risc.

 

Articolul precedentCoronavirus: pacienta diagnosticată săptămâna trecută rămâne în spital
Articolul următorTârguri apicole în județul Timiș