Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra , a anunţat pe Facebook faptul că Aeroportul Internaţional ”Traian Vuia” din Timişoara are o nouă conducere, el acuzând, totodată, liberalii din Timiş de această schimbare. Noul director este generalul Dorel Grădinaru, fost şef al Inspectoratului de Aviaţie al Ministerului de Interne.

”Aeroportul Timişoara se dezintegrează. Schimbări doar de dragul schimbării. <Timişorenii mei>, vorba unui clasic în viaţă, pot să îşi ia adio de la una dintre cele mai bine manageriate instituţii din judeţul nostru, Aeroportul Internaţional Traian Vuia din Timişoara. Liberalii din Timiş au decis că este momentul să acţioneze şi să pună la pământ o altă poartă de intrare în oraş. În ultimele luni, prin decizii controversate şi forţate, s-a încercat – şi acum au şi reuşit – schimbarea din funcţie a directorului Dan Idolu”, a scris Dobra.
 
Potrivit unor surse din cadrul Aeroportului Timişoara, noul director al acestei instituţii a fost numit generalul Dorel Grădinaru, fost şef al Inspectoratului de Aviaţie al Ministerului de Interne. Acesta a fost demis de la Inspectoratul General de Aviaţie la sfârşitul anului 2014, după tragedia de la Siutghiol, când patru oameni au murit în urma prăbuşirii unui elicopter SMURD în lac.
 
Dan Idolu a anunţat că se va adresa instanţelor de judecată, deoarece, spune el, schimbarea sa este ilegală, având în vedere că şi-a respectat contractul de management, el fiind numit pe acest post de director în urma unui concurs.
Articolul precedentApa potabilă nu este pentru udatul grădinilor
Articolul următorPromisiuni pentru dezvoltarea transportului în vestul țării