Două noi focare de infecție cu coronavirus au izbucnit în județul Timiș. La ora actuală, DSP Timiș are în supraveghere epidemiologică 15 focare active de COVID-19.

Cel mai mare focar este cel de la centrul de recuperare neuropsihiatrică din Găvojdia, unde au fost confirmate 46 de cazuri.

Un al doilea focar este la SCM Timișoara unde au fost confirmate 11 cazuri de infectare cu coronavirus.

Celelalte focare active sunt la firma Zoppas (86 cazuri), penitenciarul Timișoara (67 de cazuri), firma Onamep Lugoj (42 cazuri), firma Acelum Timișoara (34 cazuri), Rus Savitar Dumbrăvița (21 de cazuri), Spitalul Județean Timișoara (19 cazuri), Spitalul Louis Țurcanu (15 cazuri), Spitalul de Psihiatrie Jebel (10 cazuri), centrul de recuperare neuropsihiatrică Timișoara (7 cazuri), Hella Ghiroda (6 cazuri), Organizația Salvați Copiii (5 cazuri), Universitatea de Vest (5 cazuri), centru rezidențial privat pentru vârstnici Buziaș (5 cazuri).

DSP Timiș a finalizat în ultimele 24 de ore 82 de anchete epidemiologice, iar alte 65 sunt în curs de desfășurare.

În județul Timiș au fost înregistrate 147 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, în ultimele 24 de ore. Direcția de Sănătate Publică precizează că au fost procesate 2.129 de teste.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentAccident pe o stradă din Timișoara: un om a ajuns la spital
Articolul următorProtest HORECA la Timișoara cu zeci de participanți