O adevărată dramă  a avut loc la ieșirea din Timișoara, spre Lugoj. Un șofer inconștient a lovit o fată de 14 ani și a fugit de la locul accidentului.

Șoferul care a provocat această dramă are doar 22 de ani. A lovit o fetiță care mergea spre școală și, în loc să oprească să o ajute, a fugit.

Accidentul s-a petrecut in dreptul Hotelului 2000. Soferul de 22 de ani care intra in Timisoara dinspre Lugoj a facut o depasire interzisa, pe linie continua, a pierdut controlul volanului și a ajuns pe spatiul verde. Momentul nefericit a făcut ca acolo să se afle fetița care mergea să ia autobuzul spre școală

Conducatorul auto s-a dat jos din mașină si, în loc să ajute copilul, a luat-o la fugă.  Copila a fost transportata de urgenta la spital, in stare foarte grava, cu ruptura de splina, ruptura de plaman, fractura la un picior si o leziune la nivelul capului.

Soferul care a provocat nenorocirea a fost adus la locul accidentului abia dupa o ora si jumatate, de catre un verisor care l-a convins sa se predea.

Tanarul a fost retinut pentru 24 de ore de politisti pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului si va fi prezentat sambata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

Articolul precedentȘapte urmăriți la nivel național prinși într-o singură zi în Timiș
Articolul următorSute de oameni în stradă la Timișoara. Laura Codruța Kovesi susținută în capitala Banatului. Foto