Azi-noapte, la ora 03:29, în urma apelului primit pe S.N.U.A.U 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu într-un bloc de 4 etaje, situat pe Aleea Pădurea Verde din Timișoara.

Pentru gestionarea evenimentului a fost alertat Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara, iar la fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă si spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, un echipaj SMURD și un efectiv de 16 pompieri. 

La sosirea forțelor de intervenție și după recunoașterea în teren, s-a constatat că incendiul se manifesta la o canapea aflată pe holul blocului.
Din imobil s-au autoevacuat 40 de persoane, dintre care, un copil în vârstă de 12 ani a fost evaluat de către echipajul SMURD, fiind suferind de astm.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea incendiului și ventilarea încăperilor și spațiilor comune.
 
În urma incendiului au fost afectate: o canapea, 5 contoare electrice și un senzor de gaz. Pentru gestionarea evenimentului au fost anunțați și distribuitorii de energie electrică și gaze.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, a fost stabilită cauza probabilă a producerii incendiului:  fumatul în locuri nepermise.

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET – Dumnezeu are nevoie de oameni – PILDA zilei
Articolul următorLegile Puterii, o emisiune despre oameni și fapte