Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au descoperit doi cetăţeni din Kosovo care au încercat să intre ilegal în România din Serbia, pe jos, pe la frontiera verde.

 În data de 19.01.2019, în jurul orei 07.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sannicolau Mare – I.T.P.F. Timişoara care executau misiunea de supraveghere a frontierei de stat au depistat două persoane care se deplasau pe jos, dinspre Serbia spre România, la aproximativ 250 m de linia de frontieră, în apropierea localităţii Beba Veche, judeţul Timiş.” se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Deoarece nu îşi justificau prezenţa în zonă, cei doi au fost duși la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări.

S-a stabilitcă sunt din Kosovo și au 35 de ani. Bărbații Persoanele au declarat că s-au deplasat pe jos, pe câmp și că doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei. Ei au încercat să treacă frontiera din Serbia în România, pe jos, întrucât aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

Polițiștii de frontieră îi cercetează acum trecere frauduloasă a frontierei de stat. Totodată, au fost anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

Articolul precedentA condus fara carnet un BMW cu numere luate de la alta masina
Articolul următorGhinion pentru șoferii indisciplinați. Poliția a făcut o razie în Timiș