Primarul Nicolae Robu s-a lăudat pe pagina personală de Facebook cu un gol marcat din penalti la inaugurarea terenului de sport din comuna Liebling. Ies la iveală amănunte năucitoare de la respectiva festivitate.

 

„Astăzi, am participat la inaugurarea unei baze sportive în comuna Liebling, la invitația Primarului liberal al comunei, Ioan Munteanu, fiind însoțit de câțiva colegi dintre fruntașii PNL Timiș.

În privința filmulețului și pozei apărute cu mine trăgând la poartă, confirm că sunt de astăzi. Cu pasiunea mea binecunoscută pentru fotbal, n-am rezistat tentației de a da un gol, tentație amplificată de faptul ca în poartă era un portar profesionist -Călin Frunză- și am executat, în ținuta costum-cravată-pantofi de costum un penalti, reușind să înscriu, plasând mingea în dreapta portarului, la rădăcina barei”, a scris primarul Timișoarei

A uitat să adauge că, într-o perioadă în care inundațiile în Timiș erau un subiect fierbinte, la respectiva inaugurare mingea folosită pentru primul meci a fost adusă cu … elicopterul. Gest nu tocmai potrivit în timp ce zeci de timișeni aveau neoie urgentă de ajutor iar alte mii priveau cu îngrijorare la apele care le amenințau gospodăriile. În plus, la Liebling a fost un adevărat focar de coronavirus, deci nici întâlnirile de acest gen nu sunt printre cele mai indicate în contextul meținerii sătrii de alertă. 

 

Articolul precedentLucrările la centura Timișoarei, încetinite de ploi
Articolul următorPalatul Baroc, bijuteria din inima Timișoarei