În  week-end, poliţiştii rutieri patrulat în judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii accidentelor rutiere. Acțiunea lor s-a soldat cu peste 300 de amenzi.

22 de șoferi indisciplinați au rămas fără permis și au fost retrase 7 certificare de înmatriculare. Polițiștii au fost atenți la vitezomani și la cei care nu respectă regulile de circulație.

În perioada 07 – 09 decembrie  a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive  şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.” Se arată într-un comunicat al IPS Timiș.

Astfel, poliţiştii au constatat 12 infracțiuni și au dat 314 de amenzi pentru nerespectarea normelor rutiere. Șoferii rămași fără permis au pățit=o pentru că nu au acordat prioritate, au depășit riscant șau au mers cu viteză prea mare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.” , mai transmit reprezentanții IPJ.

Articolul precedentAccident mortal lângă vama de la Cenad
Articolul următor12 ambulanțe noi pentru județul Timiș