Fortuna Becicherecu Mic a promovat fără mari probleme în liga a III-a, la capătul dublei din baraj cu Voința Lupac.

După 2-0 in partida tur împotriva campioanei din Caraș-Severin, Fortuna Becicherecu Mic a câștigat mult mai clar meciul retur jucat pe teren propriu. Fotbaliștii timișeni au controlat și duelul de acasa, iar până la pauză au punctat de două ori, prin Centea și Pecarov.

La numai 4 minute de la reluare Zoran Radu a punctat pentru 3-0, iar după alte 4 minute cărășenii au redus din handicap prin Popa. În ultimul sfert de oră, Fortuna a mai punctat de alte trei ori. Pecarov a reușit dubla, Hodiș a înscris și el, iar Filimon a închis tabela cu o reușită din penalty în minutul 88.

Astfel, cu scorul general de 8-1, Fortuna Becicherecu Mic reușește cea de-a treia promovare consecutivă. Gruparea pregătită de Vasile Luță va fi a patra echipa din Timiș care va reprezenta județul în Liga a III-a, alături de ACS Dumbrăvița și ACS Ghiroda, echipe care au evoluat la același nivel și în sezonul recent încheiat, dar și alături de ACS Poli Timișoara, retrogradată din liga secundă.

Pentru clubul din Becicherecu Mic este un sezon reușit, din moment ce a reușit promovarea în liga a III-a cu echipa masculină, și a luat argintul național și a jucat finala Cupei României cu echipa de fete.

sursa foto: Fortuna Becicherecu Mic

Articolul precedentAtenție, șoferi! Aproape de Timișoara se restricționează circulația rutieră
Articolul următorJudețul Timiș, sub cod portocaliu de ploi torențiale și inundații