Timp de aproape o săptămână, vaporașele nu mai circulă pe Bega conform programului obișnuit. Are loc un concurs de canotaj

Cursele cu Burebista, Glad sau Decebal vor fi suspendate intre 15 si 20 aprilie, insa numai pe o portiune a canalului Bega, cea aflata in aval de statia de la Catedrala.

Vaporasele vor circula insa in amonte si cu plecare de la o alta statie.

„Timisoara va fi, timp de cinci zile, in intervalul 15 – 20 aprilie, gazda Campionatului National de fond la canotaj pentru juniori si seniori, competitia urmand sa se desfasoare pe Canalul Bega. In aceste conditii, Societatea de Transport Public Timisoara va suspenda transportul public cu vaporasele pe Canalul Bega, cu exceptia ambarcatiunilor de interventie si salvare. Intre 15 si 20 aprilie, ambarcatiunile S.T.P.T. vor efectua doar curse de promenada si curse cuprinse in proiectul national „Scoala altfel”. Traseul curselor va fi de la statia Vasile Parvan (Podul Michelangelo) pana la statia Mihai Viteazul (Uzina de Apa) si retur„, transmit reprezentantii STPT.

Masura mutarii statiei de plecare in curse a fost luata deoarece linia de sosire in intrecerile din cadrul Nationalelor de canotaj este amenajata in apropierea statiei de vaporetto de la Catedrala Mitropolitana.

Articolul precedentVictorii muncite pentru ASU Poli și Ripensia, eșec pentru ACS Poli. Scad șansele de salvare pentru echipa lui Răchită
Articolul următorAtenție, gabarit depășit