Spectacol lipsit de gratie făcut de un bărbat pe Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, după prânz, când bărbatul a ajuns la aeroport, în stare de ebrietate, la salonușl Business Lounge. Mai întâi s-a adresat nepoliticos personalului aeroportului, după care s-a dus la vitrina cu băuturi alcoolice, a pus mâna pe o sticlă de whsiky și a început să bea direct din recipient.

O angajată a aeroportului i-a făcut observație, moment în care omul a început să o amenințe și să îi spună acesteia că este o persoană importantă și influentă.

Reprezentanții aeroportului i-au chemat pe polițiștii de frontieră, care l-au legitimat pe bărbat. Cu toate că omul se îndrepta către poarta de îmbarcare, el a avut parte de o surpriză.

Un pasager care nu respectă regulile de conduită și perturbă liniștea celorlalți călători este automat sancționat. În urma celor constatate de către organele abilitate, bărbatul se afla sub influența alcoolului, fapt pentru care în conformitate cu Programul Național de Securitate Aeronautică și Programul de Securitate al Aeroportului Internațional Timișoara, i-a fost interzisă îmbarcarea. Bărbatul urma să plece către München, în tranzit cu destinație finală New York,  fiind pasager al zborului Lufthansa.” au declarat reprezentanții aeroportului.

sursa foto: digi24.ro

Articolul precedentAccident în apropiere de Timișoara. Mașina unui sârb a ajuns cu roțile în sus
Articolul următorNumăr scăzut de alegători la urne, în județul Timiș, în primele ore ale alegerilor prezidențiale